Volledig motorwrappen of specifieke wensen
In onze werkplaats te Waddinxveen, wrappen wij met alle plezier jouw caferacer, tourmotor, sportmotor, etc.
Wanneer je motor wrappen overweegt en jouw motor wil laten wrappen, kun je altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over het wrappen van motoren. 

Denk ook aan
– Specifieke onderdelen, zoals kappen en tank
– Pinstripes en sportstripes
– Symbolen, logo's, tribals, etc.
Jouw eigen idee/ tekening
– Hoe dat allemaal kan? Wij hebben een hele goede plotter en kundige mensen die het heel mooi kunnen plaatsen!

Motoren Wrappen
Geef je motor een unieke uitstraling en bescherm tegelijkertijd de lak met de professionele wrapping diensten van MotorMummie!

Onze motor wrappers staan klaar om jouw motor te transformeren tot een gepersonaliseerd kunstwerk op wielen.
Van opvallende patronen tot strakke matte afwerkingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij MotorMummie geloven we in het creëren van een rijervaring die net zo individueel is als jij.
Met onze accent-wrappingopties kun je subtiele of gedurfde kleuraccenten toevoegen die je motor echt laten opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een roze of zwarte tank, een wrap met glanzende gouden sport-streep of een andere keuze t.a.v. motoren wrappen. Wij maken het jouw werkelijkheid.

Waarom kiezen voor motor laten wrappen bij MotorMummie? Niet alleen zorgen we voor een mooi wrap-resultaat, maar we bieden ook duurzame bescherming tegen krassen, weersinvloeden en UV-straling. Ons ervaren team gebruikt alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je motor niet alleen fantastisch oogt, maar ook beschermd blijft.
Ontdek de eindeloze mogelijkheden van jouw motor laten wrappen en geef je motor een look die past bij jouw stijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden rond wrappen, die wij afstemmen op jouw wensen.

Voordelen
– Sneller en voordeliger dan nieuwe lak spuiten
– Bescherming van de origineel lak (steeninslagen, UV, schaaf-schades, etc.)
– Eigen wensen/ smaak rond design mogelijk
– Eenvoudig te onderhouden
– Makkelijk verwijderbaar met behoud origineel lak

Geen schade
Elke motor is belangrijk. Vaak ontstaat er een speciale band tussen motor en eigenaar. Dat ervaren wij ook. Wij behandelen jouw motor dan ook met respect vanuit een gezonde liefde voor motoren. Bij ons dus geen amateurisme zoals reparatie-krassen. Wij doen er echt alles aan om schade (hoe klein ook) aan jouw motor te voorkomen.

Specialistisch gereedschap
MotorMummie werkt alleen met gereedschap dat speciaal voor een specifieke klus is bedoeld. Dit werkt sneller, professioneler en motor en wrap blijven mooi en heel. Wij weten wat we doen en ook hoe we dat moeten doen.

Haal en brengservice motoren
Vind je het handig dat wij jouw motor bij jou thuis komen halen en weer terugbrengen met onze speciale (verlaagbare) motortrailer? Geef dit bij het maken van de afspraak dan even aan en wij komen jouw motor ophalen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Zelf een idee of advies nodig?
Neem via deze link contact met ons op!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Contact/ Afspraak